Laat je meevoeren naar een andere wereld. Met andere mensen, andere gewoonten in een heel andere omgeving. Ontdek het eiland in kunst, muziek en festivals. Geniet van eilandcultuur en vertier. Verwonder jezelf bij een expositie, droom weg bij mooie muzikale klanken of dans tot de zon ondergaat. Wat ga jij ondernemen? 
 

Smaak aan Zee

Tussen de duinen kun je met andere fijnproevers en foodies, familie en vrienden, locals en toeristen genieten van muziek, leuke activiteiten en workshops voor jong en oud. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op het speelduin en in binnenspeeltuin Spelen & Zo.

Krijg de smaak te pakken
Straattheater Ouddorp Duin Foodtruckfestival Smaak aan Zee Ouddorp Duin

Theater aan de dijk

Onderaan de winkeldijk in Middelharnis vind je het Diekhuus. Deze voormalige plattelandschool doet vandaag de dag dienst als levendig sociaal cultureel centrum. Theater-, muziek- en filmliefhebbers kunnen hier terecht voor cabaret, film, jeugdtheater en toneel.

het diekhuus in middelharnis theaterzaal in het diekhuus

Theater in de duinen

Op steenworp afstand van de Noordzee biedt strandtheater de Houten Kaap een divers theater theaterprogramma voor jong en oud. Zowel in het theater als buiten op het gezellige strandplein kun je het hele jaar door genieten van voorstellingen, optredens en leuke activiteiten.

De Houten Kaap
houten kaap De zaal van strandtheater de Houten Kaap