Een theater op steenworp afstand van de Noordzee? Goeree-Overflakkee heeft het! Een knus en vooral gezellig theater waar je terecht kunt voor een heerlijk avondje uit. 

Ouddorp Duin

De Houten Kaap is het middelpunt van een gezellig strandplein in de duinen van Ouddorp. Het plein maakt onderdeel uit van Ouddorp Duin en is dé plek waar alles samenkomt. Je vindt hier leuke winkels, je kunt er fietsen huren en er is een surfshop waar je ook kunt leren golfsurfen. Voor de kleintjes is er een grote binnenspeeltuin en buiten een heuse speelduin. Aan de overkant van het theater ga je lekker uit eten of geniet je van een drankje op het terras Bij Marc.

Ouddorp Duin
houten kaap strandplein ouddorp duin

Strandtheater Houten Kaap

De Houten Kaap heeft een divers programma theater voor jong en oud. Daarnaast zijn cabaretiers en stand-up comedians ook graag geziene gasten. Het hele jaar door zijn er muziek-voorstellingen en vele andere activiteiten in het theater voor inwoners en toeristen. Zowel binnen als buiten op het plein. Bij aanvang wordt je persoonlijk ontvangen in de bar. Na de voorstelling kun je hier lekker blijven plakken om gezellig wat te drinken. Elke eerste woensdag van de maand wordt er in samenwerking met Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta een film vertoond in de ‘FilmBieb’.

Boek nu kaarten
bar van de houten kaap stand-up podium van de houten kaap