Op Goeree-Overflakkee bruist het van sportiviteit, plezier en gezelligheid op en rond het water. De unieke ligging tussen de Grevelingen, de Noordzee en het Haringvliet maakt het eiland ideaal voor watersporters. Je kunt hier zowel kitesurfen, windsurfen, foilsurfen, wingen en suppen. Ben jij een fervent zeiler? Dan val je hier zeker niet tussen wal en schip. Met maar liefst 13 jachthavens en tal van recreatieve aanlegplaatsen kun je hier met alle winden meewaaien. Kortom, ga het water op en geniet!

 

Wat je allemaal met water kan doen - Duik in de eindeloze mogelijkheden

Echt surfen leer je hier!

Heb jij altijd al willen leren surfen? Er is geen betere plek te bedenken waar je dit kunt doen. Of je nu wilt leren windsurfen of kitesurfen. Of je bent nieuwsgierig naar de nieuwste rage wingsurfen, hier vind je altijd wel een surfschool die jou van je plankenkoorts afhelpt. Je vind hier zelfs één van de betere plekken in Nederland om te leren golfsurfen. Bekijk het aanbod surfscholen en boek vandaag nog jouw eerste les!

Surf's up
Golfsurfen in Ouddorp Windsurfster bij het Surfcentrum

Geef me wind en zeilen

Meer heb je niet nodig om je eindeloos te vermaken op het water. Wanneer je hier over het water tuurt is het haast onmogelijk om geen zeilen te spotten. Huur zelf ook eens een boot en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid. Leg aan bij één van de onbewoonde eilandjes waar je zelfs kunt overnachten. Heb jij nog geen ervaring en ben je benieuwd hoe het is om te leren zeilen? Neem les bij één van de zeilscholen. Wie weet vaar jij binnen de kortste keren jouw horizon tegemoet!

Hijs de zeilen
haringvlietsluizen met zeilboot zeilboot met spinaker grevelingen

Wat voor watersporter ben jij?

Het hele jaar door waterpret

Op Goeree-Overflakkee vind je diverse zwembaden waar je het hele jaar door kunt genieten van het water. Van wedstrijdbaden tot subtropische zwemparadijzen inclusief wildwaterbaan. Je vind hier altijd wel een zwembad waar je je kunt vermaken. 

Plons!
Center Parcs Port Zelande - Aquamundo zwembad zuiderdiep stellendam