Ga paardrijden op het strand, mountainbiken door bossen of trotseer de golven in Ouddorp. Op het eiland is er genoeg ruimte voor outdoorliefhebbers om in beweging te komen! Liever ontspannen tijdens een potje golf? Sla een balletje op de prachtige polderbaan met maar liefst 18 holes. Of ga toeren in een Eendje of stoere Land Rover en verken het eiland op een unieke manier.

 

Genoeg te doen - Alle ruimte om jezelf uit te dagen

Ideaal voor groepsuitjes

Outdoor activiteiten zijn bij uitstek geschikt voor groepsuitjes. Of je nu een met vrijgezellenfeest op pad bent. Of je organiseert een bedrijfsuitje. Hier is ruitmte genoeg om je met z'n allen te vermaken. 

groep strandzeilers op de brouwersdam MEER Outdoor team uitjes

Herinneringen maken in je Eendje

Wat is leuker dan mooie herinneringen maken? Stap met je vrienden, familie of collega’s in één Eendje. Ga helemaal zelf op ontdekkingstour of neem een van de routes van Eendjes Verhuur Stellendam mee. Met deze routes kom je langs de mooiste plekjes op Goeree-Overflakkee, Zeeland en Voorne-Putten. Vul deze leuke belevenis aan met een Puzzelroute, Gekke Bekken Toer of een heerlijke Picknickmand voor onderweg. Wil je wat extra uitdaging? Boek dan de Escape-Eend, deze neemt je mee op een spannend avontuur!

eendjestour goeree-overflakkee eendjesverhuur stellendam

Blijf slapen aan zee