Slapen in een beachlodge aan het water, een wikkelhuisje van karton of op een camping in het groen. Op Goeree-Overflakkee verblijf je waar je wilt, wanneer je wilt. 

Looking for a room with a view?

Als we je beloven dat je hier je eigen horizon kunt ontdekken dan maken we geen grapje. Hier vind je genoeg aanbod als je op zoek bent naar een leuke camping of gezellig vakantiepark. Maar wil je echt iets bijzonders, dan is dat hier zeker mogelijk. Beachlodges met uitzicht over de Grevelingen, tiny houses op steenworp afstand van het strand of waanzinnig luxe huisjes midden in de natuur. 

Ontdek je eigen horizon
Overnachten in een huisje aan het water

Waar slaap jij vannacht?

Bepaal zelf wanneer je komt aanwaaien!

Het is super makkelijk! Bij aankomst kies je via een touchscreen je plaats, hoe lang je bij ons blijft, vul je gegevens in, betaal je met de pin of creditcard en genieten maar! De prijs is op basis van 4 personen. 

Drive-In camperpark
Drive-inn camperpark campers op camperplaats ouddorp

Van sjiek tot boutique

Van bekende concepten tot one-of-a-kind pareltjes. Op het gebied van hotels kun je op Goeree-Overflakkee alle kanten uit. Ga je voor de luxe die je kent of laat je je verrassen door iets unieks. Eén ding is zeker, hier ontbreekt het je aan niets. Gooi je koffers neer, bestel een drankje aan de hotelbar en geniet. Laat jouw vakantie maar beginnen.

Boutique hotel Koophandel
Hotel Lely boutique hotel ouddorp

Wat voor logé ben jij?

We zetten alle accommodaties op de kaart