Je moet er vroeg bij zijn, maar dan heb je met Concert at Sea ook een top muzieksetting! Midden in de zomer, aan het strand, genieten van muziek en dansen tot de zon onder gaat. Wat wil je nog meer?

Concert at Sea op de Brouwersdam

Nationale en internationale acts staan drie dagen lang op diverse podia verspreid over het festivalterrein op de Brouwersdam. Zo stonden afgelopen jaren ilse DeLange, Anouk, Guus Meeuwis en Kensigton al op de buhne. Maar ook internationale acts als Nile Rodgers, Sting, Lenny Kravitz en de Counting Crows hebben hier gespeeld met de Noordzee als achtergrond.

Drie dagen lang genieten van muziek, theateracts, eten, drinken en gezelligheid aan de Brouwersdam. Deze fantastische setting heeft er in 2023 voor gezorgd dat Concert at Sea is uitgeroepen tot de mooiste festivallocatie van Nederland.

Ontdek Concert at Sea
Concert at Sea zonsondergang met meeuw

Boek een overnachting bij je festival

Concert at Sea is ieder jaar binnen no-time uitverkocht. Ben jij één van de gelukkigen dan is het raadzaam om ook jouw accommodatie in Ouddorp op tijd te boeken. Als ook dat je lukt staat niets je meer in de weg en start jij jouw festivalseizoen zonnig op Goeree-Overflakkee en ga je lekker op de fiets naar Concert at Sea!

Accomodaties Concert at Sesa