Wie zichzelf wil uitdagen is op Goeree-Overflakkee aan het goede adres. Voor rappe trappers is een speciale fietsroute aangelegd! Ga  je liever van de gebaande paden af dan kun jij jezelf helemaal uitleven op één van de MTB-routes. Voor multi-disciplinaire sporters wordt twee keer per jaar een triathlon georganiseerd. De Brouwersdam 90 en de iets kleinschaligere triathlon van Herkingen. Maar waar we echt bekend om staan is natuurlijk de watersport. Naast zeilen worden hier alle disciplines van de surfsport beoefend. Van golfsurfen tot wingen. Een waar Surfers paradise!

 

Surf hotspot van Nederland

Omgeven door water, wind en 25 kilometer strand is Goeree-Overflakkee een wereldberoemde hotspot voor surfers! Hier worden alle disciplines beoefend. Windsurfen, kitesurfen of golfsurfen. Welkom in surfers-paradise! 

Hang loose!
surfgirl windsurfplank Brouwersdam kitesurfers bij de Brouwersdam

Ga eens een keer ván de gebaande paden af!

Natuur, strand, en vergezichten. Dat is waar Goeree-Overflakkee om bekend staat. Prachtig om te zien, maar nog mooier om te beleven. Op de mountainbike zit je er echt middenin. Fiets langs de horizon door de duinen. Ontwijk de bomen als je door het bos raast en schakel heel even terug wanneer je ineens de oude binnenstad van Goedereede binnenrijdt.

GO doortrapper
MTB fietser kikker

Op de lange latten

Ben jij een doorgewinterde snowboarder? Of juist benieuwd of skiën iets voor jou is? Hiervoor hoef je niet meer helemaal af te reizen naar de Alpen. De wintersport ervaar je tegenwoordig ook dichterbij huis! De Brouwersdam Snow, Shop & Experience heeft nu ook alles voor de wintersportliefhebber!

Grussgott
brouwersdam snow