Van culturele belevenissen tot ravotten in de natuur: op Goeree-Overflakkee is er genoeg te beleven voor het hele gezin. Ook voor jonge onderzoekers is er voldoende keuze uit leerzame uitjes. Duik in het verleden of leer over de flora en fauna. Ook voor de creatievelingen is genoeg te doen. Word een echte DJ en laat het publiek dansen op jouw muziek, of ga helemaal los met verf en schilder de mooiste dingen. Zijn jouw kinderen echte avonturiers? Met het Go Ranger pakket ontdek je de gaafste natuurspeeltuinen, mooiste natuurgebieden en meest avontuurlijke hotspots van het eiland.

Ga op stap met de kids - en verveel je geen moment!

Ga mee en ontdek Goeree-Overflakkee

Hier is heel veel te beleven, maar hoe kom je erachter wat je allemaal kunt doen? Word Go Ranger! 

Go Ranger pakket

Beheers jij straks alle skills die je nodig hebt om een echte Go Ranger te worden? Ga eropuit met het Go Ranger ontdekboek en kom erachter waarom het eiland zo bijzonder is. Leuke opdrachten op de mooiste plekken. Benieuwd wat je kunt verwachten?

Ontdek het Go Ranger pakket
Go Ranger
  • Go Ranger

Nostalgie aan de rand van de duinen

Speeltuin 'De Flipjes' is een begrip in Ouddorp en ver daarbuiten. Van kabelbaan tot klimrek en van glijbaan tot zweefmolen. Er is weinig waar het deze speeltuin aan ontbreekt. Al sinds 1954 kunnen kinderen hier hun energie kwijt op diverse speeltoestellen. Veel ouders zullen daarom ook met weemoed terugdenken aan de tijd dat zij hier zelf rondrenden.

Bezoek de speeltuin
Zweefmolen bij speeltuin de flipjes