Met talrijke natuurgebieden en uitgestrekte stranden haal je als natuurmens hier je hart op: Goeree-Overflakkee is een van de meest duurzame toeristische bestemmingen ter wereld. Trek je wandelschoenen aan en wandel langs uitgestrekte bloemenweides, over licht glooiende duingebieden en sta oog-in-oog met heckrunderen en fjordenpaarden. Vogelliefhebbers kunnen terecht in een gigantisch architectonisch ei. Vogels spotten vanuit dit prachtige vogelobservatorium is al een beleving op zich. Op de Grevelingen overwintert zelfs elk jaar een kolonie wilde flamingo’s. Of wandel door het uitgestrekte duingebied van Goeree, vlakbij Ouddorp. Pak je verrekijker en wie weet spot je wel een zeehond vanaf het strand!

Alleen voor geluksvogels

In natuurgebied ‘Scheelhoek’ vind je een heel bijzondere vogelkijkplek. Het heeft de vorm van een ei van de grote stern. De bijzondere architectuur heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept! Je hebt hier een fantastisch uitzicht op de unieke deltanatuur van het Haringvliet.

Lees verder
Naar Tij
Vogelobservatorium TIJ in vogelvlucht Vogelobservatorium TIJ binnenzijde

Overnachten zonder ecologische voetafdruk

Krijg je geen genoeg van de mooie natuur die Goeree-Overflakkee te bieden heeft? Een verblijf bij Qurios geeft je niet alleen een prachtig uitzicht op het Grevelingenmeer maar ook een kijkje in de toekomst van duurzame recreatie. 

Lees verder
Boek jouw overnachting
Vakantiepark aan het Grevelingenmeer