Met talrijke natuurgebieden en uitgestrekte stranden haal je als natuurmens hier je hart op: Goeree-Overflakkee is een van de meest duurzame toeristische bestemmingen ter wereld. Trek je wandelschoenen aan en wandel langs uitgestrekte bloemenweides, over licht glooiende duingebieden en sta oog-in-oog met heckrunderen en fjordenpaarden. Vogelliefhebbers kunnen terecht in een gigantisch architectonisch ei. Vogels spotten vanuit dit prachtige vogelobservatorium is al een beleving op zich. Op de Grevelingen overwintert zelfs elk jaar een kolonie wilde flamingo’s. Of wandel door het uitgestrekte duingebied van Goeree, vlakbij Ouddorp. Pak je verrekijker en wie weet spot je wel een zeehond vanaf het strand!

Alleen voor geluksvogels

In natuurgebied ‘Scheelhoek’ vind je een heel bijzondere vogelkijkplek. Het heeft de vorm van een ei van de grote stern. De bijzondere architectuur heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept! Je hebt hier een fantastisch uitzicht op de unieke deltanatuur van het Haringvliet.

Naar Tij
Vogelobservatorium TIJ in vogelvlucht Vogelobservatorium TIJ binnenzijde

Duurzame vakantie aan zee

In Ouddorp kun je vakantiewoningen huren met een bijzondere én duurzame bouwstijl. Het innovatieve bedrijf Wikkelhouse maakt vakantiewoningen met duurzame materialen en heeft als doel om uiteindelijk een vakantiewoning te ontwikkelen die 100% afbreekbaar is. De knusse huisjes zijn gebouwd met golfkarton en onbehandeld hout. Voor Vakantiepark de Klepperstee heeft het bedrijf een unieke vakantiewoning ontworpen en pioniert hier zelfs met het nieuwste product: de Wikkeltent. 

Boek jouw overnachting
camperen op de Klepperstee Wikkelhouse Klepperstee Ouddorp