Er is niets ontspannener dan gezellig tafelen tijdens je vakantie. Kijk uit over het strand, de sfeervolle haven of het bruisende dorpsplein en prikkel je smaakpapillen met gerechten van één van de verrassende restaurants op het eiland. Ga je voor vlees, vis of kies je voor vegan?

De Goereese Visweken

De eilanders zijn trots op hun eigen vissersvloot die elke vrijdagochtend in Stellendam aankomt met vers gevangen vis. In de maand september staat Goeree-Overflakkee dan ook helemaal in het teken van lokaal gevangen lekkernijen uit de Noordzee. Tijdens de Goereese Visweken proef je in restaurants verspreid over het eiland van verschillende soorten vis in de lekkerste gerechten. Je kunt kiezen uit een gevarieerd driegangenmenu voor een vast bedrag. Laat je smaakpapillen werken. Bekijk de deelnemende restaurants.

De Goereese Visweken
week van de goereese vis Goerees vismenu bij 't vingerling

Relaxen op het strand

De zilte wind door je haren, je voeten in het zand en ongestoord turen naar het water dat reikt tot de horizon. Schuif aan in één van de vele strandpaviljoens die het eiland rijk is, geniet van een ijskoud drankje en kom even helemaal tot jezelf.

Strandtenten
strandclub zee brouwersdam restaurant twins de punt ouddorp

Waar heb jij vandaag trek in?

Plekken genoeg om eens op de kaart te kijken