Nergens in Nederland vind je een plek met zoveel kilometers strand, ongerepte natuur en cultureel erfgoed, zo dichtbij elkaar. Een plek waar het ene uitzicht zo naadloos overvloeit in het andere. “Lekker een bee-ie van je of kiekke” zeggen we hier. Op het eiland genieten en recreëren wij op en om het water. Wij trotseren de elementen, maar altijd bewust en met respect. We koesteren onze omgeving zodat wát we doorgeven aan de volgende generaties nóg mooier is dan wat we al hebben. Wij als ‘locals’ doen er alles aan om van ons ‘thuis’ te kunnen blijven genieten. We zijn daarom ook erg blij dat we deze plek met jou kunnen delen! 

Eiland tussen zoet en zout

Hier kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op! Wandelen op het strand. Fietsen in het polderlandschap. Flamingo’s spotten op de slikken. Watersporten in en op het water. Hier moet niets, en kan alles. 

Ontdek wat je allemaal kunt doen
Veerboot op de Grevelingen met toeristen Uitzicht Kwade Hoek bij Havenhoofd

Waar ga jij voor?

Het schoonste strand van Nederland? Derde duinpan linksaf. Windsurfen bij windkracht 4? Achter de Brouwersdam. En als je de dijk over gaat, kun je zelfs zeehonden en flamingo’s spotten in het wild. De mogelijkheden zijn oneindig.

Voel je vrij

Voel je vrij Zeearend op jacht in de Hellegatsplaten

Uitgestrekte polders, eindeloze stranden en kilometers kustlijn. Ga op zoek naar onze ongerepte natuur.

Verleg je grenzen

Verleg je grenzen Windsurfster bij het Surfcentrum

Zand, zon, water, wind en ruimte. Goeree-Overflakkee biedt alle elementen om jezelf  sportief uit te dagen. Van relaxed tot extreem. 

Liefst geen titel

Kitebuggy op de Brouwersdam bij Natural High

Dompel je onder

Dompel je onder DJ aan het strand

Of je nu houdt van muziek, film, dans, theater of kunst. Op Goeree-Overflakkee kun je je onderdompelen in cultuur.

Duik in het verleden

Duik in het verleden Bunkerroute Ouddorp kikker

Stap eens in een tijdmachine op stoom, bekijk hoe het leger van Napoleon zich verschanste op Goeree-Overflakkee of kom alles te weten over het eiland in het Streekmuseum.