Ik werk al sinds 1989 als kapster en ben sinds 2007 de trotse eigenaar van Barbara's Hairfashion in Middelharnis. In de salon zet ons team ervaren stylisten net even dat stapje extra om iedereen met een tevreden gevoel én coupe te laten vertrekken.  

Van Sommelsdijk naar Middelharnis

Barbara's Hairfashion is in 2022 verhuisd van Sommelsdijk naar Middelharnis. We zitten nu in een mooi ruim pand aan het Beneden Zandpad in het centrum van Middelharnis. Mijn man Raymond heeft in drie maanden tijd het hele bouwproject begeleid en meegewerkt, want er was veel werk te doen. Van het aanleggen van sanitair en leidingen tot aan een nieuwe vloer.   

Barbara's hair fashion 1

Stijlvol ingericht

Maar het resultaat mag er zijn! We hebben de kapsalon stijlvol ingericht met donker hout en naturel tinten, spiegels tot aan de vloer en zitjes om te wachten tot de klant aan de beurt is. Achter in de zaak staat een grote tafel waar klanten kunnen genieten van een kopje koffie terwijl de kleur inwerkt.  

Barbara's hair fashion 2

Verwenbehandelingen

In de salon kun je ook kiezen voor verschillende verwenbehandelingen. Zodat je echt even me-time hebt. Een verwenbehandeling bestaat uit een heerlijke hoofdmassage met een passende shampoo en conditioner van L’anza. Ik heb voor dit merk gekozen omdat de producten het haar van binnenuit herstellen. Er zitten alleen botanische extracten en andere pure, natuurlijke ingrediënten in. En alle producten zijn 100% vrij van belastende stoffen, zoals sulfaten.   

Massages 
Met Jeannette Santifort is een leuke samenwerking opgestart. Zij biedt in een afgesloten ruimte in de salon de mogelijkheid van voet- en bodymassages. Afspraken hiervoor kunnen rechtstreeks met haar worden gemaakt.  

Barbara's hair fashion jeanette Barbara's hair fashion 3

Barbara is op haar 18e gestart bij kapsalon Kersseboom in Sommelsdijk. Ze heeft de salon in 2007 overgenomen en vier jaar later de naam veranderd in Barbara's Hairfasion.