In juli 2022 opende LIV bodyfashion haar deuren in Middelharnis. Na jarenlang een succesvolle webshop met lingerie, badkleding en nachtmode te runnen vond ik het tijd om er ook een gezellige en knusse winkel bij te openen. Toen het pandje naast VIVE vrijkwam, wist ik het zeker! Rondneuzen staat vrij en persoonlijk advies geven vinden we erg belangrijk, lingerie is tenslotte iets heel persoonlijks en voor veel vrouwen spannend. Wanneer onze klanten tevreden en zelfverzekerd de deur uit lopen, kan onze dag niet meer stuk.

Breed assortiment

Naast lingerie kun je bij ons ook badkleding, nachtmode, sportkleding en bijbehorende accessoires zoals tassen, strandhanddoeken en slippers shoppen. Daarnaast verkopen we verschillende geuren wasmiddel speciaal voor de delicate was en wasparfum van het Italiaanse merk Horomia. Elk half jaar zoeken we op de beurs de nieuwe collectie bij elkaar op basis van de allerlaatste trends en de feedback van onze klanten.

LIV bodyfashion

Van alle merken thuis

LIV bodyfashion richt zich op iedere vrouw, daar is tenslotte ook LIV vandaan gekomen. LIV staat namelijk voor, liefde, ik en vrouwelijkheid, met andere woorden we zouden als vrouwen eens wat meer van onszelf en onze vrouwelijkheid mogen houden. We verkopen cups A t/m K en omvang 65 t/m 110 van uiteenlopende internationale én Hollandse merken. Zo hebben we voor elke vrouw wel wat wils.

LIV bodyfashion

Eigen label

Een tijdje terug ben ik gestart met een eigen label Jovanka Swimwear, badmode speciaal gericht op de moderne jonge vrouw met al haar vormen en maten. Van felle kleuren en toffe prints tot badpakken en brazilian bikini’s. De komende jaren ben ik van plan om dit label verder door te ontwikkelen en uit te breiden. 

LIV bodyfashion

Aangezien ik zelf naast LIV bodyfashion nog een full-time baan heb, ben ik er zelf alleen op zaterdag. Mijn toppers Marjan en Denise zijn van dinsdag tot en met vrijdag in de winkel te vinden.