Natuur, strand, en vergezichten. Dat is waar we om bekend staan. Prachtig om te zien, nog mooier om te beleven. Op de mountainbike zit je er echt middenin. Fiets door de duinen. Ontwijk bomen als je door het bos raast en schakel heel even terug wanneer je ineens een oude dorpskern binnenrijdt.

Wat zoek je

2 resultaten

 • MTB route Oude-Tonge

  MTB route Oude-Tonge

  Stoere route door het bos.

  (4.2 km)

 • MTB route Ouddorp

  MTB route Ouddorp MTB route ouddorp

  De mountainbikeroute Kop van Goeree is een geweldige route voor beginners, maar biedt zeker genoeg uitdaging voor de gemiddelde mountainbiker!

  (31.9 km)

Off road op de mountainbike

Scheur door de duinen of doe een mooie single track in het bos. Kijk of je de hoogteverschillen aan kunt in één van de funparks en neem even gas terug als je door het pittoreske stadje Goedereede rijdt. Er zijn lange en minder lange routes te vinden. Bijna allemaal met een gps-track. Sommige routes kun je ook nog eens leuk met elkaar combineren. Door het jaar worden verschillende ATB-wedstrijden georganiseerd. Zowel voor kids als voor volwassenen. 

Mountainbiken op Goeree-Overflakkee met de MTB-routes mtb-route ouddorp

Fietsverhuur - Fiets niet bij je? Geen probleem, huur er één!

Ván de gebaande paden af!

De mountainbikeroute Ouddorp is een geweldige route voor beginners, maar biedt zeker genoeg uitdaging voor de gemiddelde mountainbiker! De mountainbike route Ouddorp is volledig bewegwijzerd volgens de richtlijnen van de NFTU. Hierdoor is de route veilig, compleet en raak je nooit de weg kwijt. Heb je de route in één keer uitgereden dan kan je lekker even uitrusten op de strandtent bij de start. Hier staat ook een fietspomp die je gratis kunt gebruiken. Wil je het rustiger aan doen dan kan kan je in de haven van Stellendam altijd even stoppen voor een visje of je besteld een appeltaartje op één van de terrasjes in Goedereede.

MTB-route Ouddorp
bekaf MTB mtb-routes op Goeree-Overflakkee