Gelegen aan de oevers van het Haringvliet, straalt het dorp Den Bommel charme uit. Met zijn historische gevels en schilderachtige dijkjes is het een bestemming voor liefhebbers van zowel geschiedenis als de natuur. Haal verse producten uit de omgeving bij Landwinkel ’t Zand of logeer bij Camping de Lage Werf.  

Ambachtelijke lekkernijen van Bakkerij Wolfert

De lekkernijen van bakker Jaco gaan als warme broodjes over de toonbank. Waar de Bommelaren vooral van smullen? Flakkeese bolussen, kaaspuntjes en bitterkoekjes. Laten dit nou net de specialiteiten van Bakkerij Wolfert zijn. Maar ook het ‘Ambachts Bruin’, Jaco’s meesterwerk. Proef zelf waarom Bakkerij Wolfert een begrip op Goeree-Overflakkee is.

Livestream Haringvliet - Geniet van het uitzicht in Den Bommel

Ontdek wat Den Bommel nog meer te bieden heeft

Jachthaven WSV Het Bommelse Gors

WSV Het Bommelse Gors aan het Haringvliet, is ideaal voor liefhebbers van varen en de prachtige omgeving. Het Haringvliet staat bekend om zijn biodiversiteit. Hier vind je lepelaars en ganzen vlakbij je boot. Met uitstekende faciliteiten voor boten en de mogelijkheid om te vissen, is dit dé plek voor watersportliefhebbers.  

Geniet van lokaal lekkers van Landwinkel ‘t Zand

Hoe kun je een dorp nu beter ervaren dan door lokale streekproducten te proeven? Bij Landwinkel ’t Zand vul je met gemak een volle picknickmand met lekkers. Biologische geitenkaas van de Mekkerstee, verse zuivel van boerderij Van Schaik, echte Bommelse aardbeien… Hier geniet je van smaken van het seizoen.

Bezoek de gelukkige kippen van Bezoekboerderij Eibaar

Aan de voet van de dijk ligt de kippenboerderij van Sjef en Hanneke: Eibaar. Hier scharrelen de kippen vrij en gelukkig rond. En daar krijg je heerlijke eitjes van! Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op de boerderij. En die eitjes? Daar neem je er natuurlijk lekker een paar van mee naar huis.