Waar is Concert at Sea?

Concert at Sea vindt plaats op de Brouwersdam. Dit deltawerk verbindt de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duivenland met elkaar. Het festival is precies op de rand van het Zuid-Hollandse en het Zeeuwse deel. Bij een zuidwestenwind is het festival tot in Middelharnis te horen.

Hier is het

Maak van je festivalbezoek een strandvakantie

Voor alle dagen kun je een los ticket kopen, maar veel bezoekers kiezen ervoor om een weekendticket te kopen. En waarom ook niet? Zoals de naam al doet vermoeden wordt Concert at Sea pal aan het strand georganiseerd. Boek je een overnachting voor het festival dan heb je meteen een strandvakantie. Tijdens Concert at Sea hebben campings en vakantieparken hun capaciteit tijdelijk verhoogd om ruimte te bieden aan de festivalbezoekers.

Maak er een vakantie van!
campers op camperplaats ouddorp

Geef je oren even rust

Wil je even bijkomen van het feestgedruis? Ook dat kan! Goeree-Overflakkee biedt genoeg ruimte om weer even tot jezelf te komen als je dat wilt. Het eindeloze strand is heerlijk om even uit te waaien. Je kunt ook de natuur in of gewoon een terrasje pakken in één van de pittoreske dorpjes. 

Genoeg te doen!
Uitzicht Kwade Hoek bij Havenhoofd ouddorp centrum

Vervoer

Vanuit Ouddorp is Concert at Sea prima te bereiken met de fiets. Boek je een overnachting bij een B&B? Dan is de kans groot dat je beschikking hebt over een fiets die je gratis kunt gebruiken. Er is daarnaast een groot aanbod fietsverhuur. Het hele weekend door rijden pendelbussen van en naar het festivalterrein. Je kunt op verschillende locaties opstappen. Je kunt natuurlijk ook met de auto naar het festival. De Brouwersdam is erg lang en biedt dus ruim voldoende parkeerplekken. Houd er wel rekening mee dat je waarschijnlijk wel een eindje moet lopen naar de ingang. 

Ga lekker op de fiets!

Concert at Sea trekt bezoekers uit het hele land, maar is zeker ook bij de lokale bevolking erg populair. De sfeer is dan ook typisch ‘eilands’. Down-to-earth, vriendelijk en vooral erg gezellig!