Boetiek Hotel Azul prijkt op de markt van Goedereede, in een van de mooiste monumentale panden aan de haven. Deze charmante setting nodigt je uit om te ontspannen in een omgeving met schitterende natuurgebieden en de Brouwersdam om de hoek. Aan de voorzijde van het pand lonkt het sfeervolle terras.  

Dromen in kleur

Elke kamer in Azul heeft haar eigen unieke identiteit, variërend van intiem tot groots en van saliegroen tot – hoe kan het ook anders - Azulblauw. Elke kamer heeft een kleur als naam en deze kleur wordt ook doorgevoerd in het interieur van de ruimte. Hier combineert het authentieke karakter van het pand naadloos met hedendaags comfort en stijl. Nestel jezelf in een van de knusse kamers en geniet van comfortabele bedden, een verkwikkende douche en snelle wifi. 

Sfeervol overnachten in Goedereede

Gastvrij ontwaken

Als de ochtend aanbreekt, staat jouw favoriete ontbijt als voor je klaar. Bij mooi weer biedt de pas aangelegde binnentuin een serene plek om je koffie te drinken, terwijl de grote bomen voldoende schaduwrijke plekjes creëren. Van deze stiltetuin mag je gebruik maken gedurende het hele verblijf. Het hotel heeft aan de voorzijde van het pand een mooie woonkamer. Aan elk detail is gedacht, van fluwelen banken in verschillende kleuren tot groene planten. Tijdens het ontbijt neem je plaats in het gezellig ingerichte café. Als pronkstuk in de ruimte staat de met centen bedekten bar. Eigenaresse Soraya verteld dat dit een van de DIY-projecten is geweest.  

 

Boetiekhotel Azul Goedereede

Ook voor de zakelijke markt

Boetiek Hotel Azul is ook een fijne locatie voor een zakelijk bezoek. Op de eerste verdieping van het pand ligt de vergaderruimte met uitzicht op de historische markt en haven. Wil je gebruik maken van een langer verblijf? Dankzij de aanwezigheid van meerdere kamers is het mogelijk om met een groep te verblijven.  

Vergaderen aan de historische haven van Goedereede