1. Een échte Go Ranger 'BESCHERMT'

Op het strand spoelt van alles aan. Sommige dingen horen hier thuis, maar een aantal ook zeker niet. Een echte Go Ranger weet het verschil.

Lees verder
Jut je mee?

2. Een échte Go Ranger 'SPEURT'

Op de Slikken van Flakkee leven Fjordenpaarden, Heckrunderen en reeën. Hun pootafdrukken noemen we sporen. Vink aan welk dier bij welke afdruk hoort en welke jij hebt gezien. Als je de woordspeurder goed invult, vind jij de oplossing door de overgebleven letters naast elkaar te zetten!

Lees verder

3. Een échte Go Ranger 'VERDIEPT'

Goeree-Overflakkee is een eiland en wordt omringd door wel vijf verschillende wateren. Een echte Go Ranger is daarom niet bang voor natte voeten! Welke wateren heb jij allemaal ontdekt?

Lees verder

4. Een échte Go Ranger 'SPOT'

Het eiland is een paradijs voor vogelspotters. Een Go Ranger spot ook vogels, maar de ene is makkelijker te vinden dan de ander. Probeer eens héél stil te zijn, soms hoor je vogels eerder dan dat je ze ziet. Pak je verrekijker erbij en kijk goed rond.

Lees verder

5. Een échte Go Ranger 'VERZORGT'

Go Rangers houden van dieren en letten altijd heel goed op of ze iets voor ze kunnen doen. Op het eiland leven veel verschillende dieren. Sommige kun je aaien, maar kijk uit, dat kan niet bij allemaal!

Lees verder

6. Een échte Go Ranger 'VINDT UIT'

Weet jij welke dieren er allemaal onder water leven? Sommige verstoppen zich graag. Zo is de krab bijvoorbeeld erg verlegen. Toch kun je ze van dichtbij bekijken met jouw zelfgemaakte krabbenvanger. De ideale vangplek? Een steiger of rotspartij in het Grevelingen.

Lees verder

7. Een échte Go Ranger 'DURFT'

Dat je niet bang voor water bent dat wisten we al, maar durf jij ook je hoogtevrees te overwinnen? Stap jij in het diepe of zoek je het liever hogerop? Het eiland is voor echte durfallen!

Lees verder

8. Een échte Go Ranger 'ONTKNOOPT'

In het VVV Inspiratiepunt kom je heel veel te weten over het eiland. Tussen alle informatie zijn ook acht iconen verstopt. Bij elk icoon staat een letter en de letters samen vormen een woord. Als je alle letters hebt ingevuld, weet je wat Goeree-Overflakkee zo bijzonder maakt!

Lees verder