Zeehonden die gewond of ziek zijn, of zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt, worden opgevangen bij A Seal in Stellendam. 

Zeehonden asiel

Deskundige vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de dieren te verzorgen zodat ze zo vlug mogelijk weer vrijgelaten kunnen worden. Bij A Seal kun je van dichtbij zien hoe de verzorging van de zeehonden in zijn werk gaat. 

Boek tickets
zeehondenpup die wordt verzorgd twee jongens bij het buitenverblijf van de zeehonden

Meer dan alleen een zeehondenopvang

Naast de verzorging van zeehonden is de opvang ook een expositieruimte. Hier leer je meer over de redders van de KNRM, maar ook over de Haringvlietsluizen. Dit deltawerk van Rijkswaterstaat zorgt ervoor dat wij droge voeten houden op Goeree-Overflakkee.

Een zee aan kennis
jongetje bij raam zeehonden opvang expositieruimte aseal

Zeehondenverzorger voor een dag

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om een zeehondenverzorger te zijn? A Seal Zeehondenopvang biedt jou de gelegenheid om een dag als zeehondenverzorger mee te werken met een ervaren verzorger. Ben jij tussen de 14 tot 16 jaar en steek je graag de handen uit de mouwen? Word zeehondenverzorger!

Lees meer
zeehondenverzorger

Vrijlating van de zeehonden op het strand

Wanneer de zeehonden genoeg zijn opgeknapt wordt het tijd om ze weer vrij te laten. Het blijft een geweldig gezicht om te zien hoe de zeehonden uit de houten kist kruipen om zich daarna naar de branding te bewegen. Terug in zee waar ze zich het best voelen. Wil jij een keer aanwezig zijn bij de vrijlating van de zeehonden? Hou de website van A Seal in de gaten!

A Seal
zeehonden vrijlaten op het strand