Versgemalen koffie, ambachtelijk boerenschepijs, smakelijke broodjes, versgebakken taarten en lokale lekkernijen. Volg je neus naar de heerlijke geur van De Oude Bakkerij in de Pieterstraat. Hier wacht een sfeervolle plek op je. Maar wat deze plek echt bijzonder maakt, is het hartverwarmende initiatief van de Huiskaemer, waar gepassioneerde individuen met een verstandelijke beperking hun talenten inzetten om jou te verwennen. 

Koffie en meer

Van klassieke espresso tot romige (haver)cappuccino’s, bij De Oude Bakkerij draait alles om goede koffie. De koffie is afkomstig van Brandstof Koffie, een ambachtelijke koffiebranderij met oog voor eerlijke handel en duurzaam ondernemen en hoge kwaliteit koffie. En zoals veel op het eiland gebeurt, ondersteunen ondernemers elkaar. De branderij van Brandstof Koffie zit in Middelharnis maar bij De Oude Bakkerij worden ook de zaken koffie verkocht.  

Oude Bakkerij Goedereede

Lekkere traktaties

Terwijl de barista's met liefde de beste koffie voor je bereiden, toveren de bakkers ambachtelijke taarten die smelten op je tong. Dagelijks staat het team klaar om de lekkerste traktaties uit de keuken te toveren. Vergeet ook zeker niet het ambachtelijke schepijs te proeven. De ijsmakers Kaasboerderij de Westplaat gebruiken alleen de beste ingrediënten en traditionele recepten om jou de meest smaakvolle en romige ijservaring te bieden. 

Oude Bakkerij  met ambachtelijke koffie in Goedereede

Een fijne plek

De Oude Bakkerij is niet alleen een fijne plek als je jezelf wilt verwennen met lekkers. Het is ook een hele fijne en sfeervolle ontmoetingsplaats. Kies een sfeervol tafeltje uit of neem plaats op de palletbank in het zonnetje voor het pand. 

Gezellig plekje in Goedereede