Musical Frozen
donderdag 18 juli

Zomerdagtocht Musical Frozen


In 2024 zal Frozen, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 2013. Verwacht een spektakel van adembenemende decors en special effects.

Centraal in het verhaal van Frozen staat de relatie tussen twee zussen Elsa en Anna. Twee prinsessen in het fictieve Arendel…

In 2024 zal Frozen, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 2013. Verwacht een spektakel van adembenemende decors en special effects.

Centraal in het verhaal van Frozen staat de relatie tussen twee zussen Elsa en Anna. Twee prinsessen in het fictieve Arendelle. De inwoners weten niets van de magische kracht van Elsa, die mensen en dingen kan bevriezen, zonder daar controle over te hebben. Elsa's angst voor haar magische kracht neemt toe, wanneer ze haar zus per ongeluk verwondt. En naarmate de jaren verstrijken en Elsa's kroning tot koningin van Arendelle dichterbij komt, vreest ze dat de inwoners haar magische krachten ontdekken en bang worden voor haar. Wanneer Elsa na een ruzie met Anna vlucht, beseft ze niet dat ze per ongeluk haar krachten heeft ingezet om Arendelle in een eeuwige winter achter te laten. Wat volgt is een avontuurlijke zoektocht van Anna naar haar zus, ontmoetingen, strijd om het koningschap van Arendelle en uiteindelijk de ontdekking dat er slechts één oplossing is die Elsa's magie teniet kan doen: een daad van ware liefde.
Het verhaal laat de verbinding van twee zussen zien die steeds weer op zoek gaan naar elkaar.

Laat je niet tegenhouden dit bevroren koninkrijk binnen te stappen, het verhaal zal ieder hart laten smelten!

Wanneer

  • Donderdag 18 juli 2024 16.00 - 00.00 uur

Prijzen

  • Volwassenen € 100,00 per persoon incl. entree

Locatie