Goeree-Overflakkee biedt alle ruimte om jezelf sportief uit te dagen. Zowel op het land als in het water. Blijf een paar dagen en sloof je lekker uit!

Accommodaties

prijs voor 2 personen

v.a. €55,- per nacht

Beachlodges Brouwersdam

Stap vanuit je beachlodge de surfplas in. Dichterbij de actie kun je niet overnachten!

nazomer actie

20% korting

Klepperstee

Overnacht in een uniek vakantiehuisje, met (binnen)speeltuin en natuurlijke zwemvijver voor de deur. Met de actiecode: 'ACTIEHORIZON' krijg je 20% korting op jouw boeking!

prijs voor 2 personen inclusief ontbijt

v.a. €99,- per nacht

Hotelchalet Westerduin

Een hotelchalet op RCN Toppershoedje is dé ideale combinatie van het vrije buitenleven en de luxe van een hotelkamer. Op nog geen vijf minuten lopen vanaf het prachtige Noordzeestrand

nazomer actie

10% korting

Qurios ECO cottage

Verscholen in natuurgebied de Kabbelaarsbank, ligt Qurios ECO Grevelingenstrand. Met de actiecode: 'ADACTIE10' krijg je 10% korting op jouw boeking!

3 dagen voor 2 personen

v.a. €95,- p.p.

Fletcher Hotel Duinzicht

Trek er dit najaar extra voordelig op uit met de Hollandse Herfstweken én geniet op de mooiste plek van Nederland. Of je nu wilt fietsen of wandelen in de natuur, een stad wilt ontdekken of liever uitwaait aan de kust: het kan allemaal!

Activiteiten

1 uur

v.a €12,50 p.p.

Waterjump

De Waterjump staat garant voor een frisse en spectaculaire duik in het Grevenlingenmeer. Oefen adembenemende sprongen en verleg je grenzen! Eindeloos veel waterplezier! Ook voor kinderen een geweldige attractie!

1,5 uur

€17,50 p.p.

Clinic disk-golf

Lukt het jullie om in zo weinig mogelijk worpen de frisbee in de basket te krijgen? Probeer het uit in ons uitdagende parcours vol windsurf obstakels!

golfstart cursus

€99,- p.p.

Haal golfbaanpermissie

Aan de rand van één van de mooiste natuurgebieden van Goeree-Overflakkee ligt Golfbaan Catherinenburg. Binnen 6 lessen werk je toe naar jouw baanpermissie!

2 uur

€37,50 p.p.

Clinic blokarten

Scheur op centimeters van de grond over het strand van de Brouwersdam. Twee uur lang in de weer met de elementen.

strandactiviteiten en lunch

€39,50 p.p.

Brouwersdam op z'n best

Ontvangst met koffie of thee en een Zeeuwse bolus. Heerlijk 2 uur blokarten of kitebuggyen waarna je kunt genieten van een lekkere lunch.

2,5 uur

€60,- p.p.

Introductieles windsurfen

Leer windsurfen op één van de beste spots ter wereld, verbeter je techniek of oefen nieuwe moves!

1,5 uur

€19,50 p.p.

SUP Clinic

In groepsverband en samen met de instructeur het water op! Verken de Grevelingen vanaf het water tijdens deze clinic waar actief bewegen en ontspanning elkaar afwisselen.

strandactiviteiten en BBQ

€55,- p.p.

Brouwersdam op z'n best

Ontvangst met koffie of thee en een Zeeuwse bolus. Heerlijk 2 uur blokarten of kitebuggyen. Daarna ga je aan tafel met je eigen Big Green Egg Mini..

2 uur

€37,50 p.p.

Clinic kitebuggyen

Nadat je het besturen van de kite onder de knie hebt vlieg je in no-time liggend over de vlakte. Leun dus maar eens goed achterover voor deze adrenalineboost.

1,5 uur

€49,50 p.p.

RIB-Safari Brouwersdam

Maak met een stoere RIB-boot een onvergetelijke tocht over de Grevelingen en spot zeehondjes in hun natuurlijke leefomgeving.

2 uur

€37,50 p.p.

Leer golfsurfen

Plank mee, wetsuit aan, troseer de golven. Wij leren je alles wat je moet weten tijdens deze basiscursus golfsurfen.

2 uur

€50,- p.p.

Clinic wingsurfen

Wingsurfen is dé nieuwe watersport waarbij het windsurfzeil en de kite worden gebundeld. Leer de basis van deze nieuwe sport.

Leuke combinaties

midweek vanaf twee personen

275,- p.p.

Endless summer

Verblijf 4 nachten in een Beachlodge inclusief ontbijt op de Brouwersdam. Krijg drie dagen windsurfles inclusief gratis gebruik van materiaal.

Of ga je liever niets doen?