Hollandse luchten, uitgestrekte polders, 26 natuurgebieden en 25 kilometer zandstrand. Geniet van de eindeloze natuur op Goeree-Overflakkee!

Overnachten

prijs voor 2 personen

v.a. €69,- per nacht

Bed & Broodje Ouddorp

Overnachten in een verbouwde boerderij uit 1917 aan de rand van het pittoreske Ouddorp aan Zee. Verblijf in je eigen B&B huisje en verken de omgeving!

prijs voor 2 personen

v.a. €89,- per nacht

Bed & Uitzicht Achthuizen

Kom tot rust en geniet tussen de weilanden en de akkers. Tussen het Volkerak en het Haringvliet is er voor iedereen wat te doen.

prijs voor 4 personen

v.a. €125,- per nacht

Appartement 'New Harvest'

Verblijf in een voormalig woonhuis van een bakkerij in Ouddorp. Het vakantiehuis is ruim en sfeervol opgezet, met veel authentieke details.

prijs voor 2 personen

v.a. €85,- per nacht

Appartement 'The Bakery'

Verblijf in een sfeervolle studio in het centrum van Ouddorp. De studio heeft veel ruimte en een zeer sfeervol karakter.

Leuke combinaties

prijs voor 2 overnachtingen voor 2 personen

v.a. €275,-

Bed & Busje Roderhaus Ouddorp

Nazomeren aan de haven van Goedereede. Sfeervol overnachten in “beach-style” ingerichte studio’s van B&B Roderhaus en 1 dag een VW-bus Westfalia T2.

tweedaags avontuur voor 2 tot 4 personen

v.a. €450,-

Bed & Breakfast & Boot Menheerse Werf

Verblijf in de comfortabele studio in het Pekelpakhuis aan de haven in Middelharnis. Inclusief twee Hobie trapkajaks en een seafari naar het Haringvliet.

weekend, midweek of week

gratis ebikes

Strandappartementen 'de Vrijheid'

Bij een boeking van een weekend, midweek of week in 1 van onze strandappartementen krijgt u gratis de beschikking over 2-ebikes gedurende uw gehele verblijf.

Of ga jij je liever uitsloven?